Mei 072014
 
Floralien Nederland 2014

8 t/m 19 mei 2014 Brabanthallen Den Bosch

Floraliën 2014 is bijzonder, want…

Floraliën? Nooit van gehoord. Wat is er zo bijzonder aan? Die vraag kreeg ik vanmorgen en dus leg ik het hier even voor alle lezers van dit blog uit.

Floraliën worden al jaren in het buitenland met succes georganiseerd en in 2014 gebeurt dit voor het eerst in Nederland. Het is een internationale bloemen- en plantententoonstelling. Maar niet zomaar eentje. Op maar liefst 40.000 m² presenteert de sierteeltsector een unieke colllectie bloemen en planten.

Ontdekken op de Floraliëën

De ontdekkingsreis in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch is een belevenis voor alle zintuigen. Niet alleen kun je de nieuwste planten- en bloemensoorten leren kennen, je kunt ook inspiratie opdoen voor je eigen groene omgeving. Er is namelijk een gigantische binnentuin aangelegd in verschillende sferen en met allerlei showtuinen. >>>Je vindt er het laatste ontwikkelingen op het gebied van verticaal tuinieren of voor daktuinen. Er zijn bloemenarrangementen voor binnen en buiten, gedekte tafels en proeverijen. Kortom, het is een festijn waar je echt de tijd voor moet nemen om alles te kunnen zien en opnemen.

Praktische Floraliën-info

De Floralien vinden plaats van 9 t/m 18 mei 2014 in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch, dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur. De toegangsprijs aan de kassa bedraagt €17,50. Maar er zijn kortingen voor groepen en in de voorverkoop tot en met 8 mei is de toegangsprijs slechts €12,50.

Alle info op de website: floralien.nl

Je mag fotograferen en dus kun je tijdens de Floraliën voor jezelf een heel inspiratiedocument maken. Om nog heel lang plezier van te hebben.

Bloempot-verlicht.nl ook op de Floraliën

We meldden het al in een eerder bericht: Bloempot-verlicht.nl en terras-pot.nl vind je in de hal van de verkoopbeurs. We brengen nieuwe modellen mee, speciale potten die alleen op de Flpraliën verkrijgbaar zullen zijn en heel, heel scherpe beursaanbiedingen. We houden van verrassingen, dus breng ons een bezoekje als je dit tuinevenement bezoekt… :-)

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Email this to someone

 Leave a Reply

(required)

(required)