Mei 062014
 
v

Bloempot-verlicht op Floraien!

Floralien in ‘s-Hertogenbosch

Floralien is nu ook in Nederland! Deze beurs, of liever gezegd deze expositie van prachtige tuin- en plantideeën vindt van 9 t/m 18 mei plaats in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch. Meer informatie over de beurs en openingstijden en andere praktische informatie vind je op de website floralien.nl.

Bloempot-verlicht.nl en terras-pot.nl zijn op het beursgedeelte van dit spektakel te vinden! Vol trots presenteren we je speciaal voor deze beurs een aantal gloednieuwe producten. Hier onder zie je een aantal van deze prachtige verlichte bloempotten.

Beursaanbiedingen

Maar dat is niet alles. We brengen natuurlijk ook beursaanbiedingen mee naar Den Bosch. Onze prijzen zijn al zeer scherp en dit keer doen we er nog een schepje bovenop. Of liever gezegd: we halen er nog wat af.

Welke aanbiedingen dat zijn, dat houden we nog eventjes geheim. Laat je dus verrassen in het verkoopgedeelte van de Floralien.

Gelukkig zijn onze verlichte bloempotten en plantenbakken heel licht. Dus ook na een lange beursdag, neem je die gewoon onder je arm mee :-)

Tot ziens op de beurs?

Nieuwe verlichte bloempotten

Zoals beloofd, hier twee voorbeelden van nieuwe terraspotten met verlichting:

Verlichte bloempot Bassano

Verlichte bloempot Bassano

 

 

Model Bassano is een plantenbak met verlichting met een bijzonder design. De bovenrand is gebogen en dat zie je niet vaak bij terraspotten. Dat maakt deze bloempot een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar iets aparts.

Verkrijgbaar met wit licht op de website van bloempot-verlicht in de afdeling ronde bloempotten met licht.

 

 

Verlichte bloempot New York

Verlichte bloempot New York

Model New York is een design van Irina Alekseeva. Zij maakte een bijzondere vorm door in een rechthoekige zuil rechthoeken uit te sparen. Hierdoor ontstaat een mooi spel van licht en schaduw als de lamp aan is. Als de lamp niet brandt, is dit een blikvanger door het glanzend witte uiterlijk. Deze terraspot is te vinden bij de vierkante verlichte bloempotten.

 

Of je nu op zoek bent naar een klassieke of een moderne plantenbak met verlichting, op onze website en zéker op de beurs Floralien, vind je altijd een prachtige pot voor een prachtige prijs!

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Email this to someone

 Leave a Reply

(required)

(required)