Feb 162015
 

Verlichte bloempot Genesis 130 cmVerlichte bloempot GENESIS is er nu ook in een hoogte van 130 cm. Dat is maar liefst 30 cm hoger dan de andere terraspotten in deze serie. Dit model is alleen in het rond in deze hoogte verkrijgbaar.

Verticaal tuinieren

Je ziet meer en meer dat de planten de hoogte in gaan. Het verticaal tuinieren heeft het afgelopen jaar een opmars gemaakt en de trent houdt ook dit jaar aan. Maar er is ook nog steeds veel aandacht voor diepte in de tuin en op het terras. Door terraspotten in verschillende hoogtes te combineren, sla je twee vliegen in één klap.

Het is dan mogelijk om de hoogte in te gaan. Met hoge potten in combinatie met hoge en smalle planten, kun je een behoorlijk eind de lucht in. En door verschillende maten potten te gebruiken en die niet op één lijn, maar in een speelse groep te plaatsen, geef je ook de diepte aandacht.

Verlichte plantenbakken is spelen met licht

Je kunt zelfs denken aan spelen met licht. Model GENESIS is er zowel in wit licht als met een LED-RGB-lamp. Hierbij is de kleur en de helderheid met behulp van een afstandsbediening in te stellen. Dat biedt ongekende mogelijkheden voor kleur- en lichtcombinaties. Mooi in harmonie met de gekozen planten of juist als vrolijk contrast – laat je fantasie de vrije loop. En het mooiste is: bevalt het niet, dan verander je gewoon de kleur of lichtintensiteit.

Alle verlichte bloempotten zijn geschikt voor binnen en buiten.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Email this to someone

 Leave a Reply

(required)

(required)