Mei 112014
 
verlichte bloempotten op Floralien 2014

verlichte bloempotten op Floralien 2014

Verlichte bloempotten zijn de grote trend op tuingebied van de afgelopen tijd. Een trend die zich nog wel een tijdje zal doorzetten, zo is de verwachting. Sinds we begonnen zijn met het aanbieden van deze terraspotten met verlichting, is het assortiment enorm toegenomen. Je kunt onze collectie bewonderen op de Floraliën Nederland t/m 18 mei 2014.

Er zijn nu plantenbakken met verlichting in allerlei vormen en maten. Ons grootste model is bijvoorbeeld terraspot AFRICA. Deze pot is 105 cm hoog en dat valt nog wel mee, zul je denken. Dat klopt ook, er zijn wel meer modellen die mooi hoog zijn. Maar deze bloembak heeft een doorsnede van maar liefst 90 cm en dat maakt hem tot een blikvanger van jewelste. Klik de link voor meer informatie over deze bijzondere verlichte bloempot.

Op Floraliën Nederland 2014 kun je model AFRICA bewonderen. Maar we hebben ook terraspotten met verlichting in wat meer bescheidene maten bij ons.

Kies je voor een witte verlichte bloempot of voor kleur?

Veel van onze potten zijn verkrijgbaar in een uitvoering met spaarlamp van maximaal 11 of 15 Watt. Dan straalt de bloempot de kleur van het licht van de spaarlamp uit. Wit dus. Afhankelijk van het model kan dit ook een beetje gefilterd wit licht zijn. We noemen dat dan opaalwit licht.

Maar je kunt ook kiezen voor LED-verlichting en een RGB-pakket. Hiermee kun je met behulp van de meegeleverde afstandsbediening de kleur zelf instellen en ook kiezen hoe fel je het licht wilt genieten. Met dit leuke apparaatje is van alles mogelijk. Zo kun je ook in tijdsintervallen de kleur laten veranderen.

Verlichte bloempotten uitproberen

Op de Floraliën kun je in onze stand in hal 3 (nummer 283 op de plattegrond) een greep uit onze collectie bewonderen en je precies laten uitleggen hoe het nou werkt met die kleurtjes en die lampen. Je kunt dan ook precies kijken hoe het zit met de afwatering. Als je de pot binnen zet, moet het afwateringsgat natuurlijk dicht zijn. Gaat de pot naar buiten, dan kun je het in een handomdraai openen, zodat overtollig water weg kan.

Al met al is het waarschijnlijk de moeite waard even langs te lopen als je toch in de Brabanthallen bent. Zeker als je de aanschaf van verlichte bloempotten overweegt.

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Email this to someone

 Leave a Reply

(required)

(required)