Sep 102013
 

Verlichte bloempotten zijn natuurlijk ook in als ronde verlichte bloempot in onze nieuwe webwinkel verkrijgbaar. Op de afbeelding staat  een greep uit het assortiment.

Verlichte bloempotten rond

Verlichte bloempotten bij bloempot-verlicht.nl

Dit zijn de ronde plantenbakken met verlichting van model Genesis. U ziet in wat voor een schitterende kleuren deze bloembakken kunnen stralen! Het mooie daarvan is, dat u precies die kleur kunt instellen, die het best bij de omgeving van de terraspot past.

Spelen met de kleur – verlichte bloempot met RGB-pakket

Wat ook heel mooi is, is het spelen met verschillende kleuren. Wie kiest voor het zogenaamde RGB-pakket, kan de kleuren met behulp van de bijgeleverde afstandsbediening instellen. En dus ook weer veranderen. Zo kun je vandaag een blauwe verlichte bloempot in huis hebben, terwijl de pot de volgende dag zonnig geel zijn omgeving opvrolijkt.

Werk met een timer!

Dat is nog niet alles. Door het instellen van tijdintervallen kunt u de kleur ook automatisch laten veranderen. Hoe fantastisch is dat? Zo kunt u de uitstraling van uw tuin, balkon of interieur steeds weer veranderen. Doe het met grote tijdsintervallen voor een rustige achtergrond, of kies juist voor snelle wisselingen, bijvoorbeeld voor een feestje.

Bezoek de webshop bloempot-verlicht.nl

Brengen we u op een nieuw idee voor uw interieur, tuin of bedrijf?

Via deze link komt u in de winkel bij: verlichte bloempot rond.

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Email this to someone

 Leave a Reply

(required)

(required)