Apr 202016
 
verlicht-object-bollen-wit-licht

verlicht-object-bollen-wit-lichtVerlichte bollen zijn net als andere verlichte objecten decoratieve elementen die geen last hebben van licht en donker. Overdag vormen de gestilleerde vormen een harmonisch geheel met de omringende planten. Als het avond wordt, staan ze in het middelpunt en zetten ze tegelijkertijd de planten in een mooi diffuus licht.

Net zoals bij de verlichte bloempotten van bloempot-verlicht.nl kun je kiezen uit twee varianten. Allereerst is er de witte bol met een witte spaarlamp. Daarnaast zijn de bollen verkrijgbaar met een RGB-pakket.

Met een RGB-pakket kun je zelf de kleur bepalen m.b.v. de afstandsbediening. Je kunt ook spelen met de lichtintensiteit door de dimmer te gebruiken. De timer kun je instellen om de kleur in een bepaalde regelmaat te veranderen. Zo kun je voor ieder moment de juiste instellingen kiezen en de uitstraling van je tuin veranderen. Van stemmig lentegeel tot avondrood, van frisgroen tot sterrenhemelblauw. Laat de kleuren rustig in elkaar overvloeien met langere tussenpozen of kies voor flitsende veranderingen in hoog tempo. De keus is aan jou.

Bij de basisuitvoering in wit wordt een folie meegeleverd. Door dit in de bol aan te brengen, kun je ook voor een ander kleurtje kiezen. Alleen kun je de kleur natuurlijk niet zo gemakkelijk veranderen als met de afstandsbediening.

verlichte-bollen-gekleurd-lichtVerlichte objecten zijn trendy. Ze passen goed in iedere omgeving, van een klassieke tuin tot een modern terras. Met een stijlvolle blikvanger, die ook nog eens gemakkelijk verplaatsbaar is, geef je je tuin of terras in een handomdraai een heel nieuw uiterlijk. Met het RGB-pakket kun je dit zelfs regelmatig doen.

Andere interessante mogelijkheden om verlichte objecten toe te passen:

  • in de patio
  • op het balkon
  • in showrooms
  • bij tentoonstellingen of evenementen
  • als stijlaccent in bedrijf of kantoor
  • als lichtobject bij de voordeur of entree

De verlichte bollen zijn verkrijgbaar met een doorsnede van 40 cm, 60 cm of 80 cm, zodat voor grotere ruimtes en voor speciale effecten heel mooie combinaties te maken zijn.

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Email this to someone

 Leave a Reply

(required)

(required)